Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 [2]  All

Author Topic: Ignition switch/module trouble???  (Read 2640 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MGB

  • Junior CVO Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 88
Re: Ignition switch/module trouble???
« Reply #15 on: May 21, 2017, 12:07:18 AM »

Thanks Twolane. I'll have to look at it closer tomorrow when things are clearer. Sound like me, I do like to see how things work and toooo many times it has cost me toooooo much. Thanks again
« Last Edit: May 21, 2017, 12:11:16 AM by MGB »
Logged
Mike

'78 Vette
'78 Tri. Bonneville
'04 SEEG
'13 Ann. Tri-Glide
'02 883 (wife's)
'04 1200 (wife's)
'12 sWITCHBACK (wife's)

"RIDE WATCHA GOT"

Twolanerider

  • 25K CVO Member
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 48931
  • EBCM #1.5 Emeritus DSP # ? Critter Gawker #?
    • MO


    • CVO1: 2000 Triple Red Screamin' Eagle Road Glide
    • CVO2: 2002 Candy Brandywine Screamin' Eagle Road King
    • CVO3: 1999 Arresting Red FXR2
Re: Ignition switch/module trouble???
« Reply #16 on: May 21, 2017, 12:12:06 AM »

Thanks Twolane. Good advice and will probably go that route. Sound like me, I do like to see how things work and toooo many times it has cost me toooooo much. Thanks

You never know when knowing how something works might just save your ass (at least that's the best excuse I've got to tear stuff up)  :2vrolijk_21: .
Logged

MGB

  • Junior CVO Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 88
Re: Ignition switch/module trouble???
« Reply #17 on: May 25, 2017, 12:30:29 AM »

Hey, the attached is a pic of the inside of the switch housing along with the fork lock plunger that goes in the cradle between the red wires. The problem is that  I cannot get the round tumbler to get in the correct position so that the plunger will fit. Anyway, does anyone have one that can be opened so I can compare and see what position the round tumbler is in when the fork lock plunger is in place??? Thanks Mike
Logged
Mike

'78 Vette
'78 Tri. Bonneville
'04 SEEG
'13 Ann. Tri-Glide
'02 883 (wife's)
'04 1200 (wife's)
'12 sWITCHBACK (wife's)

"RIDE WATCHA GOT"

MGB

  • Junior CVO Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 88
Re: Ignition switch/module trouble???
« Reply #18 on: May 26, 2017, 12:29:29 PM »

HOT DAMN!!!!! Got it.. Thanks for all the help and input!!!!!
Logged
Mike

'78 Vette
'78 Tri. Bonneville
'04 SEEG
'13 Ann. Tri-Glide
'02 883 (wife's)
'04 1200 (wife's)
'12 sWITCHBACK (wife's)

"RIDE WATCHA GOT"
Pages: 1 [2]  All
 

Page created in 0.115 seconds with 26 queries.