Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: Flashers causing the break lights to flash?!?!?! HELP  (Read 207 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

HoustonBussa

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 15
  • www.lokeywears.com
    • TX


    • CVO1: 2011 Road Glide CVO Ultra
    • Lo-Key Wears
Flashers causing the break lights to flash?!?!?! HELP
« on: July 08, 2019, 10:10:41 AM »

2011 RG CVO Ultra. I noticed my left turn signal was not functioning after replacing the fairing, so I figured I just disconnected it. Open it up. It's connected. So I remove it and flip it to the right side. It's out.. OK. That solved that problem right? I noticed something even more odd.  When I turn on my turn signals, not only do both rear turn signals flash as if I turned the hazards on, BUT the break light does too. It like flickers twice every time the flasher should have flashed.  Anyone familiar with this problem? I'm assuming a short to ground or something, but also trying to figure out where to start the search.
Logged

HoustonBussa

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 15
  • www.lokeywears.com
    • TX


    • CVO1: 2011 Road Glide CVO Ultra
    • Lo-Key Wears
Re: Flashers causing the break lights to flash?!?!?! HELP
« Reply #1 on: July 12, 2019, 06:38:24 PM »

Figured out the load balancing unit is acting up. But also the brake light isn't working. Still working it out if anyone has any ideas
Logged
 

Page created in 0.114 seconds with 24 queries.